Wat is My Blue Life?

My Blue Life is het beste van vroeger gecombineerd met het beste van nu.

In de blauwe zones zien we hoe mensen dicht bij de natuur leven, lokaal hun eten verbouwen, goed met stress omgaan, de mooiste voeding eten, leven in dankbaarheid, hun levenstempo laag ligt in vergelijking met ons. Wat is de winst van deze manier van leven? Mensen in deze gebieden worden ouder dan de gemiddelde mens, kennen veel minder ziekte en blijven sterk en vitaal tot op hoge leeftijd.

In onze moderne tijd is het lastig om terug te gaan naar vroeger. Wij leven niet meer in geïsoleerde gemeenschappen, ons leeftempo ligt vele malen hoger, de druk en de verplichtingen die op ons ligt zijn hoger. We hebben minder tijd voor de mensen die ons lief zijn. Wat is de winst van deze manier van leven? De Westerse mens ontwikkelt rond zijn veerstigste de eerste chronische aandoening, vaak komt daar nog een tweede bovenop. We zijn massaal vermoeid, gestresst en velen komen in een burn-out terecht…

Hoe zonde is dat! Met alle technologische vooruitgang moeten we toch in staat zijn om vooral ook voor onszelf te blijven zorgen? Het kan toch niet zo zijn dat de technologie zich met sprongen ontwikkelt en onze kwaliteit van leven met sprongen achteruit gaat?

My Blue Life is een levensstijl die aansluit op de maatschappij van nu maar met de leefstijlprincipes uit de blauwe zones.

Oude waarheden die momenteel sterk bevestigd worden door nieuwe wetenschap.

Onze missie: een leven met meer energie, meer geluk en meer verbinding.

Daar zetten wij ons voor in in Nederland en we helpen jou daar graag bij. Neem eens een kijkje op onze website, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of sluit je aan bij onze community.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Heb je een vraag?

Je mag mij altijd een email sturen. Ik streef ernaar om deze binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op je vraag!