VROUWENBREIN FEMALE FOCUS TRAJECT

DE ULTIEME DANS TUSSEN FOCUS EN FLOW

Training voor vrouwelijke ondernemers en CEO’s

 

In deze training van drie maanden neem ik jou mee door een proces waarbij Focus en Flow centraal staan. Jouw breingezondheid is het fundament voor je kwaliteit van leven én van werken! Een goede gezondheid is voor ieder mens superbelangrijk, maar als zelfstandig ondernemer is dit ook nog eens jouw businesskapitaal. Disbalans in het brein betekent, naast fysiek niet optimaal functioneren, ook vaak onnodig zwakke plekken in je werk. Waarschijnlijk ervaar je een tekort aan energie, helderheid, focus en daadkracht. En ook nog eens moeite met ECHT kunnen ontspannen. Nooit echt tot Rust komen. Samengevat:

Disbalans tussen Dopamine en Serotonine. Tussen AAN en UIT.

Wil je gezond, sterk en energiek in je leven en in je bedrijf of carrière staan? Zónder jezelf daarbij chronisch uit te putten?
Dan is goed voor je Vrouwenbrein zorgen een eerste vereiste, dat is namelijk je fundament.

Doordat ik veel beter voor mijn brein ging zorgen werd het leven eigenlijk alleen maar leuker, relaxter en kreeg ik veel meer energie. Kreeg ik zelfs zoveel energie dat ik overhield en ben gaan sporten. Iets wat ik nooit voor mogelijk hield, want ik was altijd moe. – Yvette

Dit is wat je krijgt:

 • Neuro4 Analyse; meten is weten. Lees hier meer

 • Wekelijks persoonlijke coaching. Ene week een supportsessie van 30-40 minuten, andere week support via whatsapp voice.

  Verdiepende content over de werking van Dopamine, Serotonine en inzicht in jouw vrouwenbrein. Dit werkt bij vrouwen namelijk echt anders dan bij mannen.

  Doorbreken van dopamine verslavingen. (Denk aan eetbuien, onbewust surfgedrag, verslaving aan afleiding of snelle kicks).

  Je leert hét geheim om Dopamine vóór je te laten werken in plaats van tegen je.

  Je leert specifieke hersentechnieken uit de neurowetenschap om je brein te ‘her’trainen naar een gelukkig en gefocust brein.

  Dopamine en Serotonine Essentials. Je leert welke voeding onmisbaar is voor optimalisatie en welke supplementen je hier specifiek voor in kunt zetten op de momenten dat dat nodig is.

  Na afloop hou je nog 6 maanden toegang tot alle content van deze training, zodat je hier zelf blijvend mee aan de slag kunt.

Dit is wat het je oplevert:

 • Life changing kennis over het belang van Dopamine en Serotonine voor jouw leven en jouw business

  Meer helderheid in je hoofd en meer focus in je dag

  Meer daadkracht in je leven en in je bedrijf

  Mentale scherpte en concentratievermogen

  Nieuwe energie en levenslust. Je hebt een goed gevoel over jezelf.

  Met voldoende dopamine kun je snel besluiten nemen, trek je initiatief naar je toe

  Met voldoende dopamine heb je zin om nieuwe dingen aan te pakken

  Je bent vrolijk, energiek en tegelijkertijd stressbestendig

  Je leert hoe je steeds meer kunt gaan functioneren vanuit Female Flow.

 

Kun je succesvol zijn met lage dopaminespiegels? 

Ja dat kan. Maar dit zal je veel energie en veel compensatie kosten. Uiteindelijk zal dit tegen je gaan werken, omdat je dopaminesysteem volledig uitgeput zal raken, met niet zelden een burn-out tot gevolg. Wat ik de afgelopen jaren in de metingen volgens de Neuro4 Analyse heb gezien is dat bij de meeste vrouwen de dopaminespiegels aan de lage kant zijn. En dat heeft een reden!


Vrouwen en Dopamine.

Dopamine werkt in een vrouwenbrein echt anders dan in een mannenbrein. Inspiratie hebben vrouwen vaak in overvloed. Waar het aan ontbreekt is Focus. En dat heeft alles te maken met jouw vrouwenbrein. Wij leven in een enorm dopamine gedreven en dopamine uitputtende maatschappij, dit vraagt dan ook veel van het vrouwenbrein. Als je gaat begrijpen hoe Dopamine werkt, dan zul je veel makkelijker in staat zijn om dit in je voordeel te laten werken en ga je andere keuzes maken.

Kennis is macht.
Als jouw dopamine niveau te laag wordt, dan raak je overweldigd door de wereld om je heen en verlies je je levenslust. Je focus en daadkracht. Misschien kamp je wel met een “HSP, ADD of ADHD” brein. Weet dan dat dit altijd een directe relatie heeft met jouw dopamine systeem. Dit zijn eigenlijk slechts labels van een verstoring in jouw biochemie. Maar gelukkig weten we inmiddels vanuit de neurowetenschap dat ons brein neuroplastisch is. Je kunt je brein trainen. Nieuwe netwerken aanleggen, met de daarbij behorende neurotransmitters, waaronder dopamine. We kiezen zelf hoe onze voortdurend veranderende hersenen werken. We kiezen wie we morgen willen zijn. 

Strategie maakt niet het verschil. Je (vrouwelijke) energie wel.

Dopamine en Daadkracht

Daadkracht betekent plannen uitwerken, verlangens concreet en zichtbaar maken. Daadkracht begint IN jouw brein. De werking van je brein heeft een directe invloed op je functioneren. Niet alleen je algemene dagelijkse functioneren, maar ook op jouw functioneren als ondernemer of CEO. Voor daadkracht heb je dopamine nodig, zonder dopamine komt je nergens. Ja lusteloos op de bank, of starend naar je computerscherm – jezelf op je kop gevend omdat het maar niet wil.

Zie deze training als een Selfcare 2022 cadeautje. Een dopamineboost voor een positief effect op je denken, je handelen, je focus en daadkracht, je blijheid en je levenslust. En daarmee dus ook een positief effect op de resultaten in jouw business!

 

 

Je voelt je niet optimaal, je mist je ‘drive’, je hebt weinig energie, je bent vaak moe, snel afgeleid, je daadkracht is weg. Je bent snel emotioneel en je hebt moeite met het nemen van besluiten. Je hebt last van uitstelgedrag en moeite met concentreren.

Dit zijn belangrijke signalen dat je dopamine niveau te laag is. Dopamine is één van de vier belangrijkste neurotransmitters in je hersenen en zorgt voor Daadkracht. Jouw lichaam heeft dopamine nodig. Zonder dat is het niet mogelijk om met zelfvertrouwen in je leven en in je business te staan. Weet je niet welke kant je op moet, blijf je twijfelen, blijf je uitstellen, mis je de benodigde richting en energie. Manifesteren is Verlangen + Doelgerichte Actie. Een prachtig Samenspel en wat we willen is Evenwicht tussen die twee. Dopamine werkt als een natuurlijk amfetamine (pepmiddel) en zorgt voor energie, focus, enthousiasme en motivatie. Dopamine is een echte ‘feel good’ neurotransmitter, daar wil je dus genoeg van hebben. Het goede nieuws is dat je hier heel gericht aan kunt werken!

Balans tussen AAN en UIT is essentieel voor je dagelijks functioneren in je leven en je business!

Vanwege het individuele karakter van deze training, is er een beperkt aantal aanmeldingen per maand mogelijk.

Ben je coach of therapeut en wil je deze training volgen voor jezelf? Helemaal top, super welkom! Maar deze training kun je ook zien als een super waardevolle aanvulling op jouw eigen aanbod voor jouw vrouwelijke klanten. Eigenlijk zou deze  kennis voor iedere vrouw beschikbaar moeten zijn, de sleutel in deze training kan namelijk HET verschil maken tussen blijven ploeteren of je mooiste leven leven. 

Meer over Annemarie:

»  Geboren en opgegroeid in Zeeland
»  Verliefd op Italië
»  Verslaafd aan pecorino
»  Moeder van twee fantastische meiden
»  Geniet enorm van dansen en hardlopen
»  Houd van goede gesprekken met vrienden, wandelend aan zee of met een prosecco op de bank
»  Chronisch nieuwsgierig, leest teveel boeken tegelijkertijd
»  Studeert Epigenetica en klinische Neuro-Psycho-Immunologie
»  Ontelbaar aantal opleidingen in bijv. Mindfullness Based Cognitieve Therapie, progressive mental alignement, orthomoleculaire voedingstherapie, virustherapie, intermittent fasting, detoxification, hersen-darm aandoeningen, verslavingstherapie, breinoptimalisatie, Nutrogenomics, DNA gene coaching

Hoe zou het zijn als

je kunt ondernemen met respect voor jouw vrouwenbrein?

je leert dat vrouwen echt anders ondernemen dan mannen,
hoe dit komt en hoe jij als vrouwelijke ondernemer het beste tot haar recht komt?

je als vrouw je focus kunt houden in een snelle prestatiemaatschappij,
zónder dat je daarbij inboet op je vrouwelijkheid? En zónder dat je jezelf chronisch uitput?

Ben je klaar om te gaan staan voor jouw mooiste Zelf?

 

Klaar met uitstellen, jezelf af laten leiden door vanalles en nog wat, besluiteloos zijn, een gemis aan Focus en Flow te ervaren? Meld je dan nu hieronder aan.

Heb je een vraag?

Je mag mij altijd een email sturen. Ik streef ernaar om deze binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op je vraag!