Slider

HET HELE JAAR ROND BLUE ZONE GEZOND


Jouw gezondheid is het fundament voor je kwaliteit van leven én van werken!

Een goede gezondheid is voor ieder mens superbelangrijk. Maar als zelfstandig ondernemer is jouw gezondheid ook nog eens jouw businesskapitaal. Zonder een goede gezondheid vallen eigenlijk alle andere zaken in het niet. Ongezonde ondernemer betekent vaak zwakke business. Je mist de energie, de helderheid en de focus. Wil jij optimaal leven en werken? Gezond, sterk en energiek in je leven en in je bedrijf staan? Dan is goed voor jezelf zorgen het allerbelangrijkste! 

Ik help jou hier graag bij. Als onderneemster en coach weet ik zo goed wat er allemaal op je bord kan liggen. Hoe je soms alles geeft maar ongemerkt jezelf voorbij loopt. Ben je coach dan ligt het in je aard om graag mensen te helpen. Er helemaal te zijn voor anderen, maar juist dan is het zo belangrijk dat er iemand is die een beetje met JOU meekijkt. Een beetje voor jou zorgt. En daarom is er dit programma. 

Dopamine en Daadkracht


Daadkracht betekent plannen uitwerken, verlangens concreet en zichtbaar maken. Daadkracht begint IN jouw lichaam. De werking van je lichaam heeft een directe invloed op je functioneren. Op het functioneren van je geest, van je ziel, maar óók op het functioneren van jou als ondernemer. Doe er dus alles aan om je biochemie (jouw unieke DNA blauwdruk) te optimaliseren, dat zal je zoveel verder brengen.
Zie dit programma als een cadeautje voor je gezondheid, met een positief effect op je denken, je handelen, je daadkracht, je werkplezier.
En daarmee dus ook op de resultaten in jouw business. 

Je voelt je niet optimaal, je mist je ‘drive’, je hebt weinig energie, je bent vaak moe, snel afgeleid, je daadkracht is weg. Je bent snel emotioneel en je hebt moeite met het nemen van besluiten. Je hebt last van uitstelgedrag en moeite met concentreren.

Dit zijn belangrijke signalen dat je dopamine niveau te laag is. Dopamine is één van de vier belangrijkste neurotransmitters in je hersenen. Dopamine zorgt voor Daadkracht. Jouw lichaam heeft dopamine nodig. Zonder dopamine is het niet mogelijk om met zelfvertrouwen in je leven en in je business te staan. Zonder dopamine weet je niet welke kant je op moet, blijf je twijfelen, blijf je uitstellen, mis je de benodigde richting en energie. Manifesteren is Verlangen + Doelgerichte Actie. Een prachtig Samenspel en wat we willen is Evenwicht tussen die twee. Dopamine werkt als een natuurlijk amfetamine (pepmiddel) en zorgt voor energie, focus, enthousiasme en motivatie. Dopamine is een echte ‘feel good’ neurotransmitter, daar wil je dus genoeg van hebben. Het goede nieuws is dat je hier heel gericht aan kunt werken! 

Life Changing Foods

Het microbioom (darmflora) speelt een grote en cruciale rol bij gezond, energiek, gelukkig en succesvol zijn. Een gezond microbioom is de basis en van daaruit werken we met Life Changing Foods aan jouw dopamine niveau. Waardoor jij nieuwe daadkracht, energie, helderheid en nieuwe focus gaat krijgen. Waardoor jij je plannen ook daadwerkelijk gaat omzetten in concrete actie.

 

 

Dit is wat je krijgt:

 • Een Dopamine check. Hoe staat het er voor, wat heeft jouw lichaam nodig op dit moment
 • 5 specifieke weekmenu’s die jouw Dopamine niveau gaan verhogen
 • wekelijks een leefstijltip om gericht je Dopamine niveau te verhogen
 • Veel informatie over de werking van Dopamine en Dopamine Essentials
 • Je leert op een andere manier en veel bewuster naar voeding te kijken 
 • Na afloop ontvang je een E-book met alle informatie uit het programma, zodat je hier zelf blijvend mee aan de slag kunt

Dit is wat het je oplevert:

 • Life changing kennis over het belang van Dopamine voor jouw leven en jouw business
 • Meer helderheid in je hoofd en meer focus in je dag
 • Meer daadkracht in je leven en in je bedrijf
 • Meer kennis over ‘High Performance’ en hoe dat er uitziet op je bord
 • Nieuwe energie en levenslust 

Jouw Dopamine niveau is essentieel voor je dagelijks functioneren in je leven en je business!

Ja maar….

Ja maar ik heb het veel te druk en geen zin in ingewikkelde recepten…  Juist dáárom is er dit programma voor jou. Je krijgt recepten die makkelijk te bereiden zijn, in ongeveer 30 minuten klaar en volgens de principes van de Blue Zones, maar wél met precies die stofjes die jouw dopamine verhogen.

Aan het begin én aan het einde van dit programma vul je een healthcheck in, zodat je zelf de resultaten gaat zien.

Waarom zou je meedoen? Omdat iedere hap die je in je mond stopt een keuze is. Een keuze in hoe jij je straks zult voelen. Een keuze in hoe jij functioneert in je bedrijf. Kies jij nu nog niet bewust? Omdat je niet weet wat de beste opties zijn? Omdat je nog niet hebt ervaren hoeveel winst het je oplevert? Meld je dan nu aan en ga het verschil zelf ervaren!

“First we eat, then we do everything else.”

Heb je een vraag?

Je mag mij altijd een email sturen. Ik streef ernaar om deze binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op je vraag!