Sales
blue-zone-business-body-of-water-3045871_1920

EFFE NIKS…. KEN JE DAT GEVOEL? OF IS DAT AL VEEL TE LANG GELEDEN EN SCHREEUWT JOUW LIJF EN BREIN DAAR STIEKEM OM?

IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

Je voelt je niet optimaal

Je mist je drive

Je hebt weinig energie

Je bent vaak moe

Je bent snel afgeleid

Je daadkracht is laag

Je bent snel emotioneel

Je bent besluiteloos

Je hebt last van uitstelgedrag

Je hebt moeite met concentreren

Allemaal signalen dat jouw dopamine niveau omhoog mag!

Een dopamine reset zo nu en dan is in het moderne leven geen luxe maar noodzaak

Dopamine is één van de vier belangrijkste neurotransmitters in je hersenen. Deze zorgt voor levenslust, voor energie, voor daadkracht. Zonder dit superbelangrijke stofje is het niet mogelijk om met zelfvertrouwen in het leven te staan. Weet je niet welke kant je op moet, blijf je twijfelen, blijf je uitstellen, mis je richting en energie. Gaat je levenslust en je vermogen om te genieten naar beneden. Dopamine is een echte ‘feel good’ neurotransmitter en zorgt voor energie, focus, enthousiasme en motivatie. daar wil je dus genoeg van hebben.

Het slechte nieuws is dat tegenwoordig heel veel mensen Dopamine Resistent zijn geworden. Dit komt door de dagelijkse overload. De dopamine receptoren werken dan minder goed, Je hebt steeds meer nodig en je gaat je steeds ongelukkiger voelen. Een vicieuze cirkel.

Het goede nieuw is dat je hier zelf heel veel aan kunt doen! Om te beginnen een reset. Zodat je brein weer beter kan doen wat die heeft te doen.

Je energie is laag, je hoofd is vol, je hebt geen rust in je lijf en je blijft rondjes draaien. Tijd voor Actie en hoe leuk is het om dat samen te doen!

15 APRIL – 6 MEI: Iedere week effectieve tools in je mailbox waarmee je die week dagelijks werkt om in 21 dagen je dopamine resistentie te doorbreken. Zodat je weer energiek, vrolijk en helder word. Ervaringen, resultaten en vragen delen we op Instagram. Eenvoudig, Effectief en Leuk!

Heb je een vraag?

Je mag mij altijd een email sturen. Ik streef ernaar om deze binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op je vraag!