De sleutel naar succesvol ondernemerschap

De sleutel naar succesvol ondernemerschap is balans in je lichaam, balans in je brein en balans in je energie. Een blauwe leefstijl leidt altijd naar deze balans. Ga met ons mee op ontdekking naar de secrets!

Body Brain Balance

Body Brain Balance is een voorwaarde voor meer focus, rust en helderheid in je bedrijf. Een voorwaarde voor succesvol ondernemerschap.

Om écht succesvol te zijn moet je hoofd goed staan zeg maar. Je lichaam en met name je hersenen zijn het kapitaal van je bedrijf. Ja…  logisch, zul je zeggen. Maar als het zo logisch is, waarom besteden we er dan zo weinig aandacht aan en weten we er zo weinig van? Een disbalans in je breinchemie ontstaat in onze huidige maatschappij namelijk wel heel erg makkelijk en bijna iedereen heeft hier last van. Dit kan dus direct flinke gevolgen hebben op jouw functioneren als ondernemer.

Uitstelgedrag, gebrek aan focus, moeite met structuur aanbrengen.. zomaar wat zaken die direct te maken hebben met hersenstofjes die uit balans zijn. In plaats van jezelf in de weg blijven zitten kun je hier ook gewoon heel gericht iets aan gaan doen! Namelijk je brein in balans brengen. En liefst houden natuurlijk. Zie dat als een renderende investering voor zowel jezelf als je business.

Is jouw brein optimaal in balans, dan sta je veel meer ‘AAN’. En guess what,  hoe meer jij aan staat hoe hoger je frequentie. Hoe hoger je frequentie hoe meer helderheid en focus. Wanneer je lichaam helemaal ‘aan’ staat wordt het één groot ontvangstkanaal en kun je een veel grotere stroom levenskracht door je lichaam laten stromen. So let’s work on good vibrations! De juiste voeding en leefstijl zijn hierbij onmisbaar. Ik ga je daar graag alles over vertellen en een aantal revolutionaire inzichten met je delen!

Ik nodig je van harte uit om mee te gaan op een online verkenningstocht door de blauwe gebieden die onze wereld rijk is. Wat kunnen wij leren van mensen die wereldwijd bewijzen gezond, energiek en succesvol te zijn tot op hoge leeftijd?

Ja, ik meld mij aan!

dit veld niet invullen s.v.p.

ONDERNEMEN VOLGENS DE BLAUWE PRINCIPES, WAT HOUD DAT EIGENLIJK IN?

 

Ondernemen volgens de blauwe principes staat gelijk aan ondernemen volgens het nieuwe leiderschap. Jij als ondernemer staat centraal

ster_goud

Niet je prestatie of je bankrekening is leidend maar je levensgeluk (wat zich uiteindelijk natuurlijk vertaalt in veel betere resultaten ;)). Je zorgt dat je bedrijf past bij de manier waarop jij wil leven. Wie jij bent als persoon is het visitekaartje van jouw bedrijf. Authenticiteit staat voorop.

ster_goud

Je onderneemt vanuit een sterke missie. Je hebt jouw WHY heel helder óf je hebt een sterk verlangen dit helder te krijgen.

ster_goud

Je bent gericht op samenwerken en weet hoe enorm belangrijk het is dat je je omringt met gelijkgestemden. Dit is standaard onderdeel van je business.

ster_goud

Je weet dat energie alles is. Hoe hoger je energieniveau, hoe hoger je frequentie en des te makkelijker zul je manifesteren en je verlangens omzetten in gerichte actie. De juiste voeding en de juiste leefstijl/mindset zijn hierbij onmisbaar.

ster_goud

Je beseft dat je als ondernemer het kapitaal van je business bent en je investeert daarom vooral als eerste in jezelf. Hoe je dat het beste doet? Dat vertel ik je graag tijdens deze gratis online training.

Focus, Rust en Blijheid. Zowel in je business als in je leven!

Deze experience is er voor jou als jij graag werkt aan een sterke focus, een hoog energieniveau, voldoende ontspanning en vooral ook moeiteloosheid in het ondernemen. Voor jou, als je een sterke missie voelt en jezelf persoonlijk wilt blijven ontwikkelen. Voor jou, als je met je onderneming echt impact wil maken in de wereld. Ben jij klaar voor persoonlijk leiderschap? Meld je dan aan voor deze gratis online training.

MAAK HET LEUKER EN LICHTER

Een gelukkig en succesvol leven gaat bijna nooit over geld. Geluk en succes gaan veel vaker over het hebben van een goede gezondheid. Beschikken over veel energie. Vrijheid ervaren en doen waar je blij en gelukkig van wordt. Daarbij is helderheid een eerste voorwaarde. Hoe helder heb jij jouw missie? Hoe helder is het in jouw hoofd? Hoe helder is jouw leven, jouw boodschap aan de wereld? En dan hebben we het niet over de content die je deelt, maar welke boodschap zend je uit met jouw leefstijl? Hoe helder zijn jouw verlangens? En is dit alles congruent met elkaar? 

Maak kennis met de Five Stars for Life,  voor een vitaal en vervullend leven.

Wat krijg je?

een kennismaking met de blauwe gebieden wereldwijd.
5 leefstijlprincipes die je op je persoonlijke leven kunt toepassen maar ook naar je business kunt vertalen
interviews met verschillende experts. Zij leveren vanuit hun expertise een unieke bijdrage aan deze gratis training.

Je krijgt een free ticket voor de eerstvolgende MOAI Meetup. Wat dit precies inhoud ontdek je tijdens de training.

En last but not least ontvangen alle deelnemers een inspirerende kookvideo van Ovan Abdullah, rechtstreeks uit een blue area!

Ja, ik meld mij aan!

dit veld niet invullen s.v.p.

Voor je zelf zorgen vraagt een investering, maar je krijgt er iets voor terug wat Onbetaalbaar is 

GOUD OP JE BORD

Ze zeggen wel eens: je bent wat je eet. De meeste mensen weten wel dat gezond eten goed voor hen is. Maar de meeste mensen begrijpen de reikwijdte van de kracht van voeding nog niet. Ga voor goud, óók op je bord. Eet de juiste voeding en ervaar zelf de transformatie in je leven. Wat is dan die juiste voeding? Schrijf je in en ga mee op ontdekking.  

Heb je een vraag?

Je mag mij altijd een email sturen. Ik streef ernaar om deze binnen 24 uur te voorzien van een antwoord op je vraag!